Please update your Flash Player to view content.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

LIMASSOL SQUASH OPEN 2018

20-21 December 2018  Men’s and Ladies

22 December - Juniors

LIMASSOL

CYPRUS

Email : v.karasava@yahoo.com



Σύνολο Επισκεπτών:1629999
Cyprus Closed 2011

Το Κλειστό Παγκύπριο Τουρνουά Σκουός 2010-11 θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών από τη Δευτέρα 14 έως τo Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, από τις 6:00 μ.μ. μέχρι 10:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. Οι τελικοί των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν το  απόγευμα του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου.

Για τις κατηγορίες Νέων και Νεανίδων οι αγώνες θα διεξαχθούν κατά τις ημερομηνίες 11, 12, 18 και 19 Φεβρουαρίου. Ώρες διεξαγωγής των αγώνων τις Παρασκευές από τις 3:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ανά ηλικιακή κατηγορία θα οριστούν μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ:

Κυπριακή Ομοσπονδία Σκουός

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , http://www.squash.com.cy

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Λεωνίδας Λεωνίδου, Ανθούλης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Αδαμίδης

ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Όμιλος Σκουός Λευκωσίας

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.nicosiasquash.com , fax: 22876556

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Μιχάλης Λύρας - 99663970

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός (ΚΟΣ) έτσι όπως αναλύονται στο εγχειρίδιο Πρωταθλημάτων της ΚΟΣ. Κάθε αγώνας θα διεξαχθεί με το διεθνές σύστημα βαθμολογίας PAR 11.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • Ανδρών, Γυναικών και ηλικιακές κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 13 – 15 - 17 και 19,
    • Κατάταξη θέσεων 5-8 και Κατηγορίες Plate.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ :

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο Κύπριοι αθλητές ή αλλοδαποί που θεωρούνται μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου με παραμονή στη Κύπρο πέραν των 2 χρόνων. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 25€ για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και €15 για τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών. Όλοι οι αθλητές πρέπει να κατέχουν δελτίο υγείας. Επίσης οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με προσωπική ευθύνη και ασφαλιστική κάλυψη και οι διοργανωτές ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ σε περίπτωση τραυματισμών ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να συμπληρώσει το έντυπο συμμετοχής, το οποίο πρέπει να στείλει είτε με τηλεομοιότυπο στο 22876556 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ως ακολούθως:

  • Κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών μέχρι τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 1:00 μ.μ.
  • Κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών μέχρι τη Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 1:00 μ.μ.

ΕΠΑΘΛΑ:

Έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους των κυρίως ταμπλό κλήρωσης και στους 2 πρώτους του ταμπλό κλήρωσης plate. Η τελετή απονομής επάθλων αμέσως μετά τους τελικούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

Η κατάταξη παικτών θα αποφασιστεί από την επιτροπή αγώνων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός (ΚΟΣ), βάση του εγχειριδίου αγώνων της ΚΟΣ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ:

Η  κλήρωση των αγώνων για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών θα γίνει τη Πέμπτη  10 Φεβρουαρίου, 7:15 μ.μ. ενώ για τις κατηγορίες Νέων τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, 7:15 μ.μ.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Κάθε παίκτης οφείλει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του Ομίλου που ανήκει για να ενημερωθεί για τη μέρα, ώρα και αντίπαλο που θα έχει στο πρώτο του παιγνίδι ως ακολούθως:

  • Κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών τη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου,
  • Κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών τη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΝΕΣ:

Ο κάθε συμμετέχοντας ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, παίζοντας όλους τους αγώνες για τη τελική κατάταξη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μηδενίζεται και η συμμετοχή του θα υπολογίζεται ως μια εκ των τριών για το μέσο όρο της κατάταξης του. Αυτό δύναται να αποφευχθεί μόνο σε περιπτώσεις πιστοποιημένων ασθενειών ή και τραυματισμών εντός 2 ημερών μετά τη λήξη των αγώνων.

 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ:

Καλούνται όλοι οι παίκτες να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα στα γήπεδα από την ώρα που ορίζεται το παιγνίδι του. Αν όμως μετά την παρέλευση 5 λεπτών από την ορισμένη ώρα έναρξης, ένας ή και οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στο γήπεδο, τότε η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να αποκλείσει αυτούς.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:

Οι νικητές του κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένοι να διαιτητεύσουν το επόμενο από το δικό τους παιγνίδι. Αν δεν συμμορφωθούν τότε η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να τους αποκλείσει .

ΜΠΑΛΕΣ:

Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθούν για όλες τις κατηγορίες οι μπάλες Wilson Dunlop double yellow dot.

Attachments:
Download this file (Cyprus_SquasH_closed_2011_entry_form.doc)Entry Form[ ]87 Kb