Please update your Flash Player to view content.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

LIMASSOL SQUASH OPEN 2018

20-21 December 2018  Men’s and Ladies

22 December - Juniors

LIMASSOL

CYPRUS

Email : v.karasava@yahoo.com



Σύνολο Επισκεπτών:1630036
Τελετή Βράβευσης Εφήβων – Νεανίδων 2010

Τους καλύτερους έφηβους και τις καλύτερες νεάνιδες από ολόκληρο το φάσμα του αθλητισμού μας, τίμησαν την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 το βράδυ, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Τράπεζα Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της σεμνής Τελετής Βράβευσης στην παρουσία αξιωματούχων της ΚΟΕ, του ΚΟΑ, όλων σχεδόν των ομοσπονδιών και εκατοντάδων φίλων του αθλητισμού στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, στα Γραφεία Διοίκησης Τράπεζας Κύπρου, στην Αγία Παρασκευή, στη Λευκωσία, τιμήθηκαν οι νεαροί πρωταθλητές μας που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και το ήθος τους κατά το 2010.

Στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ουράνιος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία και την αναγκαιότητα της προσεκτικής επιλογής και της επιτυχούς ανάπτυξης των αθλητικών ταλέντων. «Τιμούμε τους έφηβους και τις νεάνιδες για να δώσουμε την αναγνώριση που οφείλουμε σε αυτούς που ξεχώρισαν και στους οποίους επενδύουμε για ένα μετάλλιο σε επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι ολόψυχα όπως ο μεγάλος στόχος του κυπριακού αθλητισμού για την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου γίνει πραγματικότητα από τους αθλητές και τις αθλήτριες που τιμούμε απόψε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟΕ.

Ο κ. Βάσος Σιαρλής, Πρώτος Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου ανέφερε ότι η Τράπεζα Κύπρου είναι Μέγας χορηγός της ΚΟΕ από το 2006 και ότι ήταν στο πλευρό των αθλητών μας τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (με χορηγία ύψους 50 χιλιάδων ευρώ και ασφαλιστική κάλυψη 500 χιλιάδων ευρώ για κάθε αθλητή μας από τη Eurolife), όσο και στη διοργάνωση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που έγιναν στην Κύπρο. Όπως ανέφερε ο κ. Σιαρλής, η Τράπεζα Κύπρου επενδύει για δεκαετίες στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Υγεία και το περιβάλλον, τονίζοντας: «Ως ένας οργανισμός με κοινωνικές ευαισθησίες, προσπαθούμε να συμβάλουμε σε ένα υγιές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Στηρίζουμε τον αθλητισμό διότι προετοιμάζει τους νέους μας τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για να πορευθούν στην κοινωνία, έχοντας σωστά πρότυπα και συμπεριφορές, αλλά και διότι σταδιακά ο αθλητισμός γίνεται ένας καλός πρεσβευτής της Κύπρου διεθνώς».

Στα ατομικά αθλήματα, καλύτερος έφηβος αθλητής του 2010 αναδείχθηκε ο πρωταθλητής του στίβου Αλέξανδρος Πουρσανίδης. Αποκορύφωμα των επιτυχιών του ήταν το αργυρό μετάλλιο στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που έγιναν στη Σιγκαπούρη. Καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια των ατομικών αθλημάτων βραβεύθηκε η πρωταθλήτριά μας στο στίβο Λεοντία Καλλένου που ήταν 4η στη Σιγκαπούρη, το άλμα εις ύψος. Στα ομαδικά αθλήματα καλύτερος έφηβος αθλητής του 2010 ήταν ο καλαθοσφαιριστής Σάιμον Μιχαήλ και καλύτερη νεάνιδα, η χειροσφαιρίστρια Άρτεμις Χατζηευαγγέλου. Το Έπαθλο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απονεμήθηκε στον Αλέξανδρο Πουρσανίδη, ενώ το Έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» στον σκοπευτή μας Γιώργο Καζάκο για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Η Επιτροπή Επιλογής αποφάσισε να κάνει ειδική μνεία και βράβευσε για τις μεγάλες διακρίσεις τους κατά το 2010 την Ελένη Πρατσή (πένταθλο – δίαθλο) και τους αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών Δημήτρη Γιαννή και Σοφία Ψαρούδη.

Ανά άθλημα όλοι οι βραβευθέντες για το 2010 ήταν οι ακόλουθοι:

ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ: Γιώργος Νικολάου, Στέλλα Κνέκνα,

ΚΙCK BOX ALL STYLES: Χρυσόστομος Χατζηδημητρίου,

ΧΟΚΕΥ: Λοΐζος Λοΐζου, Αλεξάνδρα Τέιλορ,

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Νικόλας Τζαμάς,

TΡΙΑΘΛΟ: Μάρκος Σπυρίδης,

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Γιώργος Καζάκος, Παναγιώτα Ανδρέου,

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Δημήτρης Μινασίδης,

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΕΝΟΡΓΑΝΗ): Μιχάλης Κρασιάς,

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Ρυθμική): Πολυβία Τρικωμίτη,

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ: Στέφανος Ελευθερίου,

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ: Μιχάλης Μαλεκκίδης, Νατάσα Χριστοδούλου,

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Αλέξανδρος Νικολάου, Ελένη Ιωσήφ,

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ: Σέργης Κυρατζής, Ιωάννα – Νέα Σάββα,

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Όμηρος Αντωνίου, Μαρία Καραΐσκου,

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ: Νικόλας Παναγιώτου, Μαριανέλα Νικολάου,

ΣΚΟΥΟΣ: Ανδρέας Τσουρής, Αννίτα Βάψη,

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Λεόντιος Κατσούρης, Άντρια Χριστοφόρου,

ΤΖΟΥΝΤΟ: Ρόμπερτ Νικόλα, Θεογνωσία Παντελή,

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Μαρίνος Μαρίνου, Κυριακή Κουττούκη,

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Δημήτρης Γιαννή, Σοφία Ψαρούδη,

ΣΤΙΒΟΣ: Αλέξανδρος Πουρσανίδης, Λεοντία Καλλένου,

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ: Νεοκλής Ηροδότου,

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ: Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Σοφία Παπαμιχαλοπούλου,

ΚΑΝΟ: Άγγελος Γεωργίου, Παναγιώτα Χατζηγεωργίου,

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Αλέξανδρος Αχιλλέως, Μελίνα Κουγιάλη,

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Χριστίνα Χριστοφόρου,

ΠΕΝΤΑΘΛΟ – ΔΙΑΘΛΟ: Στέλιος Σαφείρης, Ελένη Πρατσή,

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου, Άννα Σογκόλεβα,

ΣΚΑΚΙ: Ανδρέας Χατζηνικολάου, Σοφία Χατζημιτσή,

ΚΑΡΑΤΕ: Λουκάς Χριστοφή, Νένα Νεοφύτου,

ΠΑΛΗ: Ανδρέας Αναστασιάδης,

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ: Σίμων Μιχαήλ, Γεωργία Γεωργιάδου,

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: Αλέξανδρος Παναγίδης, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μαριώτα Αγγελοπούλου,

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μάριος Παπαμιχαήλ, Άρτεμις Χατζηευαγγέλου,

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πιέρος Σωτηρίου, Φωτεινή Ανδρονίκου.